Υπηρεσίες

Ηλεκτρονική
Ηλεκτρονική

Χρονομέτρηση

Η εταιρία μας χρησιμοποιεί το σύστημα χρονομέτρησης Chronolog. Το Chronolog είναι ολοκληρωμένο σύστημα που οργανώνει και διευκολύνει τις διαδικασίες διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων. Περιλαμβάνει σύστημα χρονομέτρησης των επιδόσεων βασισμένο σε chips RFiD τεχνολογίας, αλλά και με άλλες μεθόδους όπως smartphones, laptops.

Μετάλλια
Κατασκευή

Μεταλλίων

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή του αναμνηστικού μεταλλίου του αγώνα σας σε καλούπι σιλικόνης, με ανάγλυφο ή εσώγλυφο αποτύπωμα και στις δύο όψεις, κατασκευασμένο μοναδικά για τη δική σας διοργάνωση. Διατίθεται με σατέν κορδέλα και δυνατότητα τυπώματος κειμένου/λογότυπου της επιλογής σας.

T-Shirts
Τεχνικά

T-Shirts

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και διάθεση τεχνικών (control dry) T-shirts (100% polyester-135 grm).Οι τεχνικές εκτύπωσης λογότυπων αγώνα και χορηγών διαφοροποιούνται ανάλογα με το χρώμα επιλογής και το είδος του τυπώματος (ψηφιακή, sublimation, μεταξοτυπία).

Κύπελλα
Κύπελλα

Κύπελλα, Έπαθλα, Πλακέτες

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και διάθεση κυπέλλων, επάθλων και πλακετών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία σχεδίων, μεγεθών και υλικών.

Πακέτο

Πακέτο Συμμετοχής

Ατομικός φάκελος που περιέχει το chip RFiD, τον αριθμό του αγωνιζόμενου τυπωμένο σε χαρτί Tyvek (ανθεκτικό και αδιάβροχο) και τέσσερις παραμάνες.

Επικοινωνία

Επικοινωνία

Εταιρεία
24210 23523
Τεχνικό Τμήμα
Νίκος Τρύφωνος: 698 007 4200
Νίκος Κοπάνας: 697 295 4864
Εμπορικό Τμήμα
Σπύρος Τρύφωνος: 697 621 9521

Θα μας βρείτε

Δημητριάδος 160, Βόλος

Email

info@bestrace.gr